FERESTRE DE MANSARDĂGeneralităţi

Cu ferestrele RoofLITE de la DEPACO® aveţi mai multă lumină, termoizolare şi fonoizolare foarte bune, durabilitate maximă şi 10 ani garanţie.

O fereastră sigură, cu performanţe tehnice testate riguros conform standardelor europene ... toate acestea la un preţ foarte bun.


Rooflite HIVE

Colecţia HIVE Rooflite HIVE este o gamă de ferestre de mansardă cu articulare mediană, având un mâner elegant care asigură ventilarea pasivă în două poziţii secundare de blocare. Ferestrele HIVE pot fi instalate pe un acoperiş cu pantă între 15 şi 90 grade. Designul exclusiv permite pană la 10% mai multă lumină în cameră decât alte ferestre de mansardă.

HIVE 500-4-17-3 geam dublu standard umplut cu argon şi acoperire low.


Rooflite DURO

Colecţia DURO este o gamă de ferestre de mansardă cu articulare mediană, cu un mâner Rooflite DURO elegant care asigură ventilarea pasivă în două poziţii de blocare. Ferestrele DURO pot fi instalate pe un acoperiş cu o pantă cuprinsă între 15 şi 90 grade. Aluminiul ramforsat cu profil de PVC garantează rezistenţa şi durabilitate împotriva umidităţii, fără a fi nevoie de întreţinere. Profilele de PVC sunt deasemeni izolate pentru a preveni condensul şi pentru a garanta o bună performanţă termică a ferestrei. Designul exclusiv RoofLITE permite până la 10% mai multă lumină în camera dumneavoastră decât alte ferestre de mansardă.

Fereastra Rooflite DURO are un profil mai jos pe acoperiş care nu numai ca îmbunătăţeşte izolarea termică dar şi arată mai bine din exterior.

DURO 700-4-16-4H geam dublu cu sticlă exterioară intarită.


Rooflite AERO

Colecţia AERO Rooflite AERO este o gama de ferestre de mansardă. Gama AERO este echipată cu valvă de ventilare care oferă aerisirea camerei fără a fi nevoie să deschidem fereastra. Designul exclusiv RoofLITE permite până la 10% mai multă lumină a zilei în camera dumneavoastră decât alte ferestre de mansardă. Fereastra Rooflite Aero are un profil mai jos pe acoperiş care nu numai că îmbunătăţeşte izolarea termică dar şi arată mai bine din exterior.

AERO 500-4-17-3 geam standard dublu umplut cu argon şi acoperire low E.

Text şi imagini © Copyright DEPACO S.R.L.